Aidot ja ainutlaatuiset puukäsityöt Laitilasta ympäri Suomen toimitettuna

Sulopuu tekee puukäsitöitä jo 20 vuoden kokemuksella ja puusepän laajalla ammattitaidolla. Palvelemme yksityisiä ja yrityksiä Laitilasta käsin koko Suomen alueella.

Tällä sivulla voit tutustua laajaan tuotevalikoimaamme. Valmistamme korkealaatuisia puumateriaaleja käyttäen kaikenlaisia koriste- ja käyttöesineitä. Toteutamme mielellämme toiveidesi ja tarpeidesi mukaiset puutuotteet. 

Ota yhteyttä!

Puutuotteet suunnittelusta toteutukseen

Suunnittelemme kaikki tuotteemme huolellisesti ja tarkasti. Osamme muotoilla puuta luovasti ja tuotteissamme yhdistyy sekä design että toiminnallisuus. Meillä on laaja kokemus eri puumateriaaleista ja niiden koostumuksista. Tiedämme, miten kukin materiaali käyttäytyy. Hiomme tuotteiden yksityiskohdat kärsivällisesti – näin lopputulos on huoliteltu.

Toteutamme jokaisen puukäsityön ideasta valmiiseen tuotteeseen asti. Koska kaikki tehdään käsityönä, lopputulos on aina ainutlaatuinen, eikä täsmälleen samanlaista tuotetta löydy. 

Puukäsityö on aina arvokas ja yksilöllinen lahja

Puu on materiaalina miellyttävä ja kaunis. Vaikka puu vanhenee, se säilyy kovaakin kulutusta kestävänä pitkään. Kun puu päivettyy, se saa kauniita eri värisävyjä, jotka tuovat hyvin esiin puun luonnollisen kauneuden. Puu antaa sisustukseen lämminhenkisyyttä. Se sopii myös moderniin ja pelkistettyyn sisustustyyliin. 

Meillä on pitkä kokemus myös yhteistyöstä sisustussuunnittelijoiden kanssa. Toteutamme kilpailukykyiseen hintaan yksilölliset puukäsityöt.  

Puukäsityöt sopivat lahjaksi niin nuorelle kuin ikäihmisellekin. Me teemme lahjaideoistasi totta, tarvitsitpa sitten hää- tai rippilahjaa. Suunnittelemme mielellämme kanssasi ainutlaatuisen lahjan rajatonta luovuuttamme ja ammattitaitoamme käyttäen.

Soita ja kysy lisää

Tuotevalikoima

Tuotevalikoimaamme kuuluu esimerkiksi:

  • leikkuualustat

  • penkit: penkit: eri materiaaleista ja malleista

  • puunkantotelineet: kevyt, sulavalinjainen, eri sävyvaihtoehtoja

  • juomankantotelineet: pullot 1/3 ja 1/2 sekä tölkit. Kiva lahjaidea!

  • lihatukit: mittojen mukaan

  • keittiö-/baarijakkara: haapa/tervaleppä, pituus 400 mm ja korkeus 600 mm

  • apupöytä, eri koko- ja värivaihtoehtoja

  • saunan niskatyynyt: niskaa myötäilevä, keinuva tuki

  • puheenjohtajan nuijat: visakoivu, mahonki

Voit tutustua tuotteisiimme myös lahjamyymälässä.

Lahjamyymälä