Lahjamyymälästä Laitilasta löydät aitoa puukäsityötä 

Sulopuun lahjamyymälän löydät hyvien kulkuyhteyksien päästä Laitilasta. Osoitteemme on Sipontie 92, Laitila. Olemme avoinna sopimuksen mukaan. Olet tervetullut tutustumaan tuotevalikoimaamme myös iltaisin ja viikonloppuisin. 

Lahjamyymälämme toimii vuonna 1880 valmistuneen hirsitalon viereisessä olevassa piharakennuksessa, joka toimii myös puusepän verstaana.

 

Puusepän ammatti on yksi vanhimmista. Koska meillä Suomessa on aina ollut paljon metsiä, puuta on käsitelty jo muinaisina aikoina. Vanhat puuveneet ja -jalakset sekä puukirkot kertovat taitavien suomalaisten puuseppien työstä jo satoja vuosia sitten. Me jatkamme puukäsityön perinteitä ja sovellamme niitä nykyelämään. Puukäsityö taipuu käsissämme hyvin ajan vaatimuksiin.

Valmistamme puukäsitöitä sekä yksityisille että yrityksille koko Suomen alueella. 

Ota yhteyttä

Lahjatavaroista käyttöesineisiin

Lahjamyymälästämme löydät niin lahjatavaroita kuin käyttöesineitäkin. Voit myös tilata meiltä juuri haluamasi tuotteen. Valmistamme toiveidesi mukaisesti lähes kaikkea puusta. Puulajin ja pintakäsittelyn voit valita monista eri vaihtoehdoista. Kerromme mielellämme eri puumateriaalien ominaisuuksista ja koostumuksista ja autamme sinulle parhaiten sopivan puumateriaalin valinnassa. 

Laaja ja laadukas tuotevalikoima

Lahjamyymälämme tuotevalikoimaan kuuluu muun muassa:

  • saunakalusteet

  • penkit kaikkiin tarpeisiin määrämittaisina

  • leikkuulaudat

  • tarjottimet

  • erilaiset lahjatavarat.

Lisää tuotteista

Huolella valmistetut puupenkit

Valmistamamme puupenkit ovat kestäviä, käytännöllisiä ja kauniita. Kaikissa tuotteissamme näkyy ammattilaisen kädenjälki. Suunnittelemme jokaisen penkin huolella niin, että se toimii moitteettomasti myös arkikäytössä. Penkkimme eivät ole esimerkiksi kiikkeriä, vaan niille on turvallista nousta ja ne pysyvät hyvin paikallaan. Käyttämämme puumateriaali on helppo puhdistaa, mikä lisää penkkien käytännöllisyyttä.  

Kysy lisää puupenkeistä

Yksilölliset saunakalusteet

Suomalaisen kodin ehkä tärkein tila on sauna. Me teemme laadukkaat ja tyylikkäät saunakalusteet mittojen mukaan. Rakennamme niin lauteet, kaiteet ja jakkarat kuin puiset vesisangotkin. Saunakalusteiden valmistuksessa otamme tarkasti huomioon tilan vaatimukset. Puusepän ammattitaidolla valmistetut saunakalusteet tekevät saunastasi sekä kauniin että käytännöllisen.

Soita ja pyydä tarjous